fbpx

Snídaně pro sychravá podzimní rána

Podzimní kaše s rozpečeným jablkem

Ingredience na jednu porci

  • 50 g Tsampy
  • 20 g másla nebo kokosového oleje
  • 200 ml rostlinného mléka
  • 1 jablko
  • 1 lžíce másla nebo kokosového oleje
  • 1-2 lžíce medu nebo světlého sirupu
  • 1/2 lžičky mleté skořice

Postup

Smíchejte ingredience

V kastrůlku promíchejte tsampu s rostlinným mlékem, přidejte lžíci másla a přiveďte směs k varu. Poté hned odstavte a nechte kaši dojít.

Opečte jablíčko

Jablko nakrájejte na kostičky nebo na plátky a na lžíci másla nebo kokosového oleje jej opečte.

Přidejte další ingredience

Přidejte med, skořici a 1 - 2 lžíce vody, aby vznikla sladká šťáva z medu a jablka.

Servírujte

Kaši nandejte na talíř, přidejte rozpečené jablíčko a zalijte jablečnou šťávou.

Tsampa

Navštivte náš e-shop

a načerpejte energii z Himaláje.

Chci ochutnat

Používáte zastaralý prohlížeč.
Načtěte si web například pomocí Google Chrome.