Snídaně pro sychravá podzimní rána
Podzimní kaše s rozpečeným jablkem

Ingredience na jednu porci
- 50 g Tsampy
- 20 g másla nebo kokosového oleje
- 200 ml rostlinného mléka
- 1 jablko
- 1 lžíce másla nebo kokosového oleje
- 1-2 lžíce medu nebo světlého sirupu
- 1/2 lžičky mleté skořice
Postup
Smíchejte ingredience
V kastrůlku promíchejte tsampu s rostlinným mlékem, přidejte lžíci másla a přiveďte směs k varu. Poté hned odstavte a nechte kaši dojít.
Opečte jablíčko
Jablko nakrájejte na kostičky nebo na plátky a na lžíci másla nebo kokosového oleje jej opečte.
Přidejte další ingredience
Přidejte med, skořici a 1 - 2 lžíce vody, aby vznikla sladká šťáva z medu a jablka.
Servírujte
Kaši nandejte na talíř, přidejte rozpečené jablíčko a zalijte jablečnou šťávou.
Nejoblíbenější recepty
